Лайм

Школярка спритно перехитрила переслідувача у під'їзді: покажіть це відео дітям

Якби не кмітливість дівчинки, ця історія могла закінчитися трагічно

У мережі завірусилося відео, як учениця молодших класів змогла обдурити дорослого чоловіка, який після переслідування зайшов за нею у під'їзд. Покажіть цей ролик дітям і навчіть завжди звертати увагу на те, хто перебуває у них за спиною.

На кадрах, знятих за допомогою камер відеоспостереження, можна побачити, як 9-річна школярка заходить у під'їзд, а за нею йде незнайомець. Дівчинка запідозрила, що щось не так і швидко придумала план. Вона піднялася по сходах туди, де знаходиться ліфт, але потім пішла в іншу сторону. Коли переслідувач піднявся до ліфтового холу, школярка скористалася моментом, поки він натискає на кнопку, і прослизнула повз нього.

Коли чоловік зрозумів, що його потенційна жертва втекла, він відразу вийшов на вулицю. По дорозі він зустрів цю ж дівчинку, але вже не одну. Школярці пощастило по дорозі зустріти тата, і вони разом піднялися додому.

Ця історія зі щасливим кінцем, але якби не кмітливість дівчинки, то могла б закінчитися трагічно. Це відео доводить, наскільки важливо для батьків навчити своїх дітей, як правильно себе захищати і що робити в подібних ситуаціях.

  • Читайте також на theLime історію про те, як 25-річний житель Філіппін Кент Райан Томао понад рік живе із застряглим в грудях лезом ножа, але про це навіть не підозрював. Про чужорідне тіло хлопець дізнався в ході обстеження, яке було обов'язковим при прийомі на роботу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації