Лайм

Слава Камінська випустила першу сольну пісню після розпаду гурту "НеАнгели"

Співачка довго інтригувала фанів, і ось тепер вони можуть послухати трек повністю

Після розпаду гурту "НеАнгели" Слава Камінська почала сольну кар'єру, і вже встигла представити перший трек. Пісня отримала назву "911" - її вона розсекретила днями раніше.

Про вихід дебютного синглу виконавиця повідомила на особистій сторінці в Instagram. "Полетіли. Мій перший усвідомлений сольний! Трек вже доступний на всіх цифрових платформах, посилання в описі профілю і в сторіз. Слухайте, коментуйте, не соромтеся і не дзвоніть колишнім по неділях", - написала Слава.

У кінці Камінська додала, що на сьогодні це ще не все. Правда, що вона мала на увазі - не уточнила. Можливо, співачка представить ще й дебютний кліп.

Фанати співачки привітали її з прем'єрою і почали обговорювати музичну новинку. Перші слухачі назвали трек крутим, а Славу - найкращою.

Про припинення діяльності дуету "НеАнгели" стало відомо на початку березня. Першою новиною поділилася Слава Камінська. У своєму пості солістка вказала, що слово "розпалася" не зовсім вірно характеризує рішення гурту попрощатися. "НеАнгели" - вже історія. Ми з Вікою пов'язані назавжди, просто далі ми йдемо нарізно", - зазначила співачка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші