Лайм

Слава Камінська зробила татуювання сама собі, і це назва її дебютної сольної пісні

Реліз треку відбудеться вже скоро

Гурт "НеАнгели" припиняє своє існування через 15 років - Слава та Вікторія вирішили рухатися далі в сольному напрямку. І поки Смєюха тримає інтригу, Камінська потроху розкриває карти. Співачка вже розсекретила, що виступатиме під ім'ям Slava Kaminska, а тепер оголосила назву своєї першої пісні.

Що правда, зробити це вона вирішила оригінальним способом. Слава опублікувала в Instagram короткий ролик, на якому власноруч набиває собі тату. У коментарі Камінська зізналася, що вперше в житті робить татуювання сама собі, додавши хештеги #скоро #прем'єра # яне911.


Фоловери співачки написали, що з нетерпінням чекають на прем'єру, а також назвали її безстрашною. "Слава вам напевно дуже боляче було", "Ух ти, а собі не так боляче напевно? Як зі лоскоту (Себе дуже складно полоскотати)", "Чекаємо вашу пісню", "Чекаємо з нетерпінням", - пишуть коментатори під постом.

Про припинення діяльності дуету "НеАнгели" стало відомо на початку березня. Першою новиною поділилася Слава Камінська. У своєму пості солістка вказала, що слово "розпалася" не зовсім вірно характеризує рішення гурту попрощатися. "НеАнгели" - вже історія. Ми з Вікою пов'язані назавжди, просто далі ми йдемо нарізно", - зазначила співачка.

  • Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona розповіла, чому у неї багато тату, хоча мріяла про одне - всьому виною невдалий перший досвід.
  • Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна похвалилася в Instagram новим тату на зап'ясті руки. На подив шанувальників співачки, на ньому опинилася Тіна Кароль.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці