Лайм

Учасниця "Холостяка" поділилася враженнями від онлайн-побачення у самоізоляції: Це не постановка

На проекті дівчина підхопила коронавірус

В 4 випуску шоу "Холостяк-11" Михайло Залівако запросив Анну Богдан на індивідуальне побачення. Правда, формат зустрічі був не зовсім звичним для проекту. Через ковід дівчина перебувала на самоізоляції, тому головний герой влаштував вечерю онлайн.

Після виходу програми в ефір, учасниця поділилася враженнями від побачення в своєму Instagram. Дівчина зізналася, що зовсім не очікувала, що Міша влаштує їй такий сюрприз.

Анна Богдан Фото: instagram.com/hannastorozhuk

"Побачення по скайп було великою несподіванкою для мене. Такого побачення ніхто для мене ніколи не робив. Скажу вам чесно! Це не постановка. Я була абсолютно не готова ... у спортивному костюмі, без макіяжу і взагалі ніякої зустрічі не чекала", - зізналася Аня.

Дівчина зазначила, що кілька днів ізоляції просто зводили її з розуму: вона погано себе почувала, та й сама обстановка була непростою. Однак той вечір був сповнений сюрпризів, починаючи з відеодзвінка та закінчуючи трояндою.

Під час онлайн-побачення Михайло приготував вечерю, а потім половину доставив кур'єром у номер Анни та попросив вбратися. Разом із смакотою Холостяк передав золоті сережки, як подарунок на минулий день народження. Після цього дівчину біля дверей чекала троянда.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Богдан зізналася, що їй дуже сподобалося побачення, зазначивши, що турбота з боку Михайла для неї - безцінна.

"Ну і як будь-яка дівчина мені була приємна не тільки турбота, а й залицяння. Подарунок був ще однією несподіванкою цього вечора", - додала Анна.

Про Анну відомо, що їй 28 років, і вона працює в турагентстві та любить екстремальний відпочинок. До участі в проекті вона була заміжня за екс-головою Офісу президента Андрієм Богданом. Шлюб пари тривав півтора року.

  • У 4 випуску шоу "Холостяк-11" 22-річна Аня Гузєєва відкрито фліртувала з чоловіками-гостями, через що і покинула проект. Дівчина вела себе кокетливо і з другом Михайла, хоча вона стверджує, що це було просто "спілкування у приємній манері".
  • Якщо ви пропустили 4 випуск "Холостяка", theLime розповість, кого Михайло Залівако відправив додому, і це дві учасниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Субботою та Анною Алхім

Ведучий Слава Дьомін пояснив, чому брав інтерв'ю у таких неоднозначних персонажів як Спартак Суббота та Анна Алхім. Він розповів про свою позицію.

Наша полуничка: Лілія Ребрик привітала маленьку доньку з важливим святом

Телеведуча Лілія Ребрик показала шанувальникам чарівні кадри з найменшою донькою. Дитини виповнилося три місяці.

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається