Лайм

Репер випустив "сатанинські" кросівки зі справжньою людською кров'ю

Lil Nas X анонсував новинку після виходу провокаційного кліпу "MONTERO"

Репер Lil Nas X випустив лімітовану серію кросівок Satan Shoes з бронзовою пентаграмою, перевернутим хрестом і краплею справжньої людської крові, пише CNN.

Фото: MSCHF

Чорно-червоні кросівки, створені у співпраці з арт-колективом MSCHF із Нью-Йорка, є переробленою моделлю Nike Air Max 97, хоча бренд "відхрестився" від провокаційного дизайну.

"У нас немає співпраці з Lil Nas або MSCHF. Nike не розробляли і не випускали це взуття, і ми не підтримуємо його", - йдеться у заяві компанії.

Фото: MSCHF

За даними MSCHF, вони випустять 666 "сатанинських" кросівок, в підошві яких містяться червоні чорнила і "одна крапля людської крові". Їх ціна складе 1018 доларів за пару, і це посилання на уривок 10:18 Євангелія від Луки: "Я бачив, як сатана впав з неба, наче блискавка". Кров для взуття пожертвували члени творчого колективу.

Виконавець хіта Old Town Road анонсував новинку відразу після виходу нового провокаційного кліпу MONTERO, який зняла для нього українка Таня Муіньо. У музичному відео кросівки з'являються на ногах CGI-диявола, якого спокушає американський репер.

MSCHF відомі своїми глузливими арт-проектами, і в 2019 році випустили лімітовану серію "черевиків Ісуса", також зробленихі з кросівок Nike Air Max 97 - зі сталевим розп'яттям і "святою водою" з річки Йордан.

  • Раніше Каньє Вест представив нові ультрамодні кросівки, але їх порівняли з риб'ячими скелетами і макаронами. "Їстівне" взуття YEEZY завжди веселить соцмережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля