Лайм

Шерон Стоун розповіла, як їй без дозволу збільшили груди

Хірург поміняв розмір грудних імплантів без згоди актриси

У 2001 році Шерон Стоун видалили доброякісні пухлини молочних залоз, після чого актрисі довелося зробити реконструктивну операцію. Після процедури актриса виявила, що хірург без дозволу поставив їй імплантати більшого розміру, пише People.

Фото: instagram.com/sharonstone/

"Коли зняли пов'язки, я виявила, що у мене груди стали на один розмір більше. Лікар сказав, що це "краще підходить для мого розміру стегон", - написала зірка "Основного інстинкту" в мемуарах The Beauty of Living Twice. - Він змінив моє тіло без мого відома і згоди. Коли я запитала, чому він використав імплантати більшого розміру, він відповів: "Думав, що з грудьми побільше ви будете виглядати краще"".

У книзі, яка в США надійшла в продаж 30 березня, Стоун розповіла про перенесений інсульт, невдалі стосунки, три викидні, а також про сексуальне насильство в дитинстві. Актриса заявила, що вона та її молодша сестра Келлі стали жертвами насильства з боку їхнього дідуся по материнській лінії, Кларенса Лоусона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо