Лайм

Шерон Стоун забанили в додатку для знайомств: користувачі не повірили, що зірка шукає пару

Зірка вирішила зав'язати стосунки онлайн, але не все пішло гладко

Шерон Стоун в свої 61 виглядає сліпуче і не має наміру ставити особисте життя на паузу. Однак голлівудській зірці може бути складно познайомитися з гідним партнером, про що актриса "Основного інстинкту" відверто розповіла в Twitter.

Шерон зізналася, що її забанили в додатку для знайомств Bumble після того, як недовірливі користувачі поскаржилися, що її аккаунт - фейковий.

"Я зайшла на сайт знайомств, а вони закрили мій акаунт. Деякі користувачі повідомили, що це не можу бути я! - написала актриса. - Гей, Bumble, мене виключили? Не виганяйте мене з вулика!"

У відповідь користувачі соцмережі залишили безліч здивованих коментарів. "Боже мій, якщо Шерон не може потрапити на сайт знайомств, на що сподіватися всім нам?! - пишуть фанати. - У нас немає надії".

Bumble - це додаток для знайомств на основі розташування, що полегшує спілкування зацікавлених користувачів.

Амурні справи Шерон Стоун не часто потрапляють в заголовки ЗМІ. Актриса була заміжня всього раз. У 1998 році вона зіграла весілля з редактором Філом Бронштейном, в 2000-му вони всиновили хлопчика, а в 2003 році чоловік подав на розлучення, пославшись на "непримиренні розбіжності". У 2005 році зірка усиновила другу дитину, а в 2006-му - третю. Сьогодні вона живе з трьома синами в Голлівуді.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях