Лайм

Володимир Остапчук повідомив про смерть рідної людини: Встиг минулого тижня попрощатися

У телеведучого померла бабуся

У родині українського телеведучого Володимира Остапчука сталося горе - померла бабуся шоумена. Сумною новиною зірковийй онук поділився з дописувачами свого блогу. Подробиць смерті рідної людини він розкривати не став, лише зазначив, що встиг з нею попрощатися.

Дізнавшись про трагедію, ведучий відразу відправився до свого рідного міста. "Поїхав в Умань. Бабусі не стало. Встиг минулого тижня попрощатися ...", - повідомив Остапчук.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Провести бабусю в останній путь Володимир відправився один - дружина ведучого залишилася в Києві. Христина, яка регулярно показує в "сторіз" їх сімейні сніданки, поділилася з дописувачами, що сьогодні снідала без чоловіка. "Для себе не люблю виготовлювати! А для чоловіка та друзів - дуже", - написала Христина.

Фото: instagram.com/kristygor

  • Раніше Володимир Остапчук пожартував про вагітність дружини та спантеличив фанатів. Телеведучий опублікував фото, на якому він цілує кругленький живіт Христини.
  • Читайте також на theLime, як колишня дружина Володимира Остапчука опублікувала "докази зради" і звинуватила його нову дружину. Олена Войченко показала скріншоти листування ведучого з Христиною Горняк.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрій Рибчинський пояснив, чому смерть Скрябіна - вбивство. Він пригадав, як присвятив поетичні рядки Андрію Кузьменку