Лайм

Грабіжники вдерлися до сховищ Бейонсе та забрали цінності на кругленьку суму

Злочинці влаштували напад на них двічі

Американська R'n'B-співачка Бейонсе стала жертвою грабіжників. Зловмисники зламали кілька сховищ зірки у Лос-Анджелесі та викрали звідти речі на загальну суму понад 1 мільйон доларів.

Про це повідомляє таблоїд TMZ з посиланням на джерела у правоохоронних органах. За їхніми відомостями, злочинцям вдалося пробратися на склади двічі та винести дорогі сумки й сукні співачки, а також особисті речі її стиліста. Йдеться про три складські приміщення, які орендує продюсерська компанія співачки Parkwood Entertainment для зберігання речей.

Бейонсе Фото: instagram.com/beyonce

Поліція Лос-Анджелеса вже почала розслідування. На даний момент не затриманий жоден з підозрюваних.

Видання відзначає, що в січні цього року зловмисники зламали сховище Майлі Сайрус. Грабіжники увірвалися до складу співачки, викравши одяг, фотографії та інші особисті речі.

  • Читайте також на theLime, як Бейонсе за підсумками церемонії "Греммі-2021" встановила рекорд в більш ніж 60-річної історії музичної премії. Співачка зібрала в особистій колекції вже 28 статуеток.
  • Користувачці TikTok записала цікаве відео про те, в яких будинках до своєї популярності жили знаменитості. Ролик зібрав понад мільйон переглядів і викликав безліч дискусій, адже Бейонсе і іншим зіркам знайшлося, чим здивувати публіку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків