Лайм

Чоловік забув закрити в машині вікно і за годину виявив у салоні тисячі непроханих гостей: фото

Бджоли захопили автомобіль американця

Житель містечка Лас-Крусес (США) припаркував машину біля торгового центру і вирушив за покупками. Неуважний чоловік забув закрити вікно, а коли повернувся за годину, на нього чекав неприємний сюрприз.

Американець поклав продукти в багажник, рушив із місця, і лише потім помітив на задньому сидінні рій бджіл. Комахи зайняли автомобіль менш ніж за годину: всі вони пішли за бджолиної маткою, яка залетіла в салон.

Фото: Las Cruces Fire Department

Рятувати автомобіль від загарбників довелося місцевим пожежним, про що вони розповіли на своїй сторінці в Facebook. Один із співробітників служби виявився бджолярем-любителем, і на виклик вирушив у повній екіпіровці. За допомогою бджолиних рамок, масла лемонграсу, рукавичок і спецодягу йому вдалося витягнути бджіл з машини і перемістити їх в більш відповідне місце - на свою власну пасіку. Так умілий пожежний обзавівся 15 тисячами нових бджіл.

Фото: Las Cruces Fire Department

Фото: Las Cruces Fire Department

Евакуація жалких комах тривала дві години, і без травм не обійшлося: на укуси поскаржився охоронець торгового центру і кілька відвідувачів.

  • Ведмедиця створила пробку, намагаючись перевести ведмежат через дорогу. Багато батьків впізнали в ній себе, і тепер у дбайливої мами є тисячі співчуваючих у всьому світі.
  • У США собака "викрала" джип і протаранила магазин. У ДТП ніхто не постраждав, але вівчарка Каллі стала відомою на весь світ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Влучили три снаряди: дизайнерка Юлія Магдич розповіла про батьківський будинок, який понівечили росіяни

Українська дизайнерка Юлія Магдич зізналася, що в дім її батьків на Житомирщині потрапило три ворожі снаряди

Захищає нас з мамою: 4-річна донька Наталки Карпи розчулила словами про тата-військового

Донька української співачки Наталки Карпи Злата зворушливо привітала свого тата-військового з днем народження і показала, як його любить

Символ нашого єднання: зірки привітали українців з Днем Конституції і нагадали про важливість свята

Надя Дорофєєва, Леся Нікітюк, Ілона Гвоздьова та інші українські зірки привітали з Днем Конституції України