Лайм

Дочка Майкла Джексона розповіла, як співак виховував своїх дітей

Періс Джексон вдячна співакові за уроки життя

Дочка Майкла Джексона Періс поділилася спогадами про дитинство в YouTube-проект Наомі Кемпбелл "Без фільтрів". 22-річна модель і співачка, якій на момент смерті батька було 11, розповіла, як співак виховував своїх дітей.

Фото: Getty Images

"Батько дійсно добре дбав про те, щоб ми були культурними й освіченими, а не просто показував нам блиск і гламур п'ятизіркових готелів, - сказала дівчина. - Ми росли всюди і бачили все. Ми бачили країни третього світу. Ми бачили кожну частину спектру. Якщо ми хотіли п'ять іграшок, нам потрібно було прочитати п'ять книжок. Ми досягали речей, а не просто мали на них право. Потрібно було працювати, старатися".

Періс Джексон досі відчуває вплив батька на своє життя. Вона твердо переконана, що повинна всього досягати сама. "Я ходжу на кастинги, багато працюю, вчу сценарії, займаюся своєю справою", - каже донька покійного артиста.

Серед дітей Майкла Джексона Періс - найпублічніша персона. У листопаді 2020 року вона випустила дебютний музичний альбом Wilted, а в березні 2021 знялася в рекламній кампанії Стелли Маккартні.

Старший брат Періс Прінс також недавно дав рідкісне інтерв'ю для The Mix про свого батька і його виховання. 24-річний Джексон сказав: "Мій принцип у житті - ніколи не переставати вчитися. Я закінчив навчання, але це не означає, що я перестав учитися. І мій батько також сказав би щось на зразок: "Хвилина, коли ти перестанеш вчитися, - це хвилина, коли ти почнеш помирати"".

  • Раніше Син Майкла Джексона прийшов у магазин іграшок з 25 дітьми і запропонував їм затаритися по повній. Миле відео стало вірусним в мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків