Лайм

DZIDZIO розповів, чому не допомагає дружині будувати кар'єру співачки

Михайло Хома відмовився "розкручувати" дружину

Михайла Хому (DZIDZIO) і його дружину Ярославу (SLAVIA) пов'язують 20 років стосунків і спільна робота: вони 10 років разом виступали в кавер-бенді "Друзі". Але після того, як Михайло став відомим, він не став допомагати Ярославі побудувати сольну кар'єру. У програмі "ЖВЛ" артист розповів, чим йому не догодила творчість дружини.

Фото: https://www.instagram.com/slavia_official/

Влітку 2020 року SLAVIA випустила пісню і кліп "Я тобі не мамка", який наробив галасу образливим натяком на непрості стосунки пари. Виявилося, що зйомки кліпу Ярославі подарував продюсер DZIDZIO Анатолій Безух.

"Мене вони нічого не питали, а потім в кінці [поставили] перед фактом, - сказав Михайло.

Він швидко охолов після першого обурення і пообіцяв, що не буде стримувати кар'єру дружини, але і допомагати їй не стане: "Ніхто нікого не розкручує, хтось може на шляху допомогти. Це міфи. Люди створюють себе самі. Якщо вони хочуть далеко дійти, вони повинні розуміти, що це відповідальність і багато роботи. Просто так нічого не буде".

Також DZIDZIO заявив, що його екранний образ має мало спільного з його справжнім характером. "Я набагато більш строгий. Якщо у мене колектив, я ж не буду вічно весело дивитися. Іноді люблю по столу гепнути. І по сраці можу дати так, що пектиме", - сказав шоумен.

Раніше Ярослава в інтерв'ю для YouTube-проекту "Без комплексів" відверто розповіла про проблеми в шлюбі з DZIDZIO. Так, дівчину засмучувала екранний роман її чоловіка з заміжньою співачкою Ольгою Цибульською.

"Мені було дуже неприємно. Якби Оля заперечувала, а вона грала в цю гру. Мені здавалося, що просто грають моїм життям. Чому її можна показати і з нею заспівати дует, а мене в той же час не можна показувати. Мені було дуже боляче, я йому говорила про це. А вона сама спеціально підігрівала інтерес до себе таким чином, - сказала Ярослава. - Я давала підтримку йому всі ці роки і сподівалася, що і він мене повинен підтримати. Але коли ми щось робимо для людини, не треба чекати того ж самого, віддачі".

Зараз SLAVIA шукає людей, з якої зможе розвивати свою творчість, не покладаючись на підтримку чоловіка і його команди.

  • Також Ярослава розповіла, чому за 20 років відносин вони з Михайлом так і не стали батьками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil