Лайм

Дружина шоумена Dzidzio заговорила про поповнення в родині

Співачка Slavia розповіла, чому за 20 років стосунків пара так і не стала батьками

Співачка Slavia (Ярослава Хома), дружина шоумена Dzidzio (Михайла Хоми) поспілкувалася з проектом "Зірковий шлях" і розповіла її ведучим про бажання народити дитину. За словами виконавиці, у цьому через 7 років шлюбу її підтримує і чоловік, залишається вирішити лише головну проблему - знайти час.

Slavia Фото: Instagram / @slavia_official

У стосунках Ярослава та Михайло вже 20 років, сім з них - у шлюбі. За цей час шоумен зумів побудувати успішну кар'єру, першими успіхами в шоу-бізнесі нещодавно похвалилася і сама Slavia. При цьому у пара досі не знаходила часу, щоб серйозно задуматися про батьківство.

"Я б дуже хотіла дитину, - зізналася виконавиця. - Думаю, що вже треба. Михайло також говорить, що хоче, але у нього немає часу. У нього постійно немає часу".

Співачка додала, що часом через щільний графік чоловіка, вони навіть не можуть разом поїхати у відпустку. Нещодавно Slavia провела відпустку в Домінікані, куди також вирушила без Dzidzio.

  • Тим часом на поповнення в родині чекають Віктор Павлік та його дружина. Нещодавно Катерина Репяхова оголосила стать їхньої майбутньої дитини і показала зворушливе відео. Пара вже навіть обрала ім'я для немовляти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil