Лайм

Monatik у свій день народження випустив кліп з кадрами з особистого архіву: відео

Хроніки сімейного та творчого життя співака

1 квітня свій день народження святкує український хітмейкер Monatik (Дмитро Монатік). Своє 35-річчя артист вирішив відзначити випуском кліпу на пісню "Ресницы безопасности", яка є саундтреком до фільму-біографії "Вечно танцующий человек".

У своїй новій відеороботі музикант, який рідко показує свою сім'ю та кадри з особистого архіву, зважився поділитися частинкою свого життя. У ролику можна побачити дитячі знімки Монатика, його весілля з Іриною Демічевою, обличчя синів та інші особисті моменти. Сімейні спогади переплітаються з кадрами його ранніх виступів, в тому числі й на популярних телешоу.

Дмитро Монатік в дитинстві (праворуч) Фото: Кадр з відео

"Ковід змінив наше життя ... і спогади змінив ... загострив їх ... прямо під вії безпеки", - прокоментував свою нову роботу Monatik.

Monatik та Ірина Демічова Фото: Кадр з відео

Monatik з сином Фото: Кадр з відео

Слухачі привітали співака з прем'єрою та подякували йому за творчість і за те, що дозволив заглянути за завісу свого життя.

"Так ось вони які, Даня і Платоша. Папа постарався", "Шикарний життєве спогад прекрасної людини", "Ось так починаєш відчувати себе частиною сім'ї", "Відеоробота дуже якісна, скільки матеріалу вкладено, скільки інформації оброблено - подяка", - пишуть коментатори.

  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Monatik'а. Співак разом з сім'єю мешкає у заміському будинку, розташованому в селищі Крюковщина Київської області.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу