Лайм

Як виглядає будинок співака Monatik'а під Києвом: відео з дрону

Артист мешкає у двоповерховому котеджі

Український хітмейкер Monatik (Дмитро Монатік) разом з родиною оселився у заміському будинку, розташованому у селищі Крюковщина Київської області. Співак зрідка показує, як його сімейне гніздечко виглядає всередині, а ось особняк зовні фани ніколи не бачили.

Журналісти "Страны" запустили дрон, щоб показати, як житло артиста виглядає з висоти пташиного польоту. На кадрах видно, що на території маєтку розташований двоповерховий будинок і будівля поменше, можливо будиночок для гостей або студія.

На задньому дворі можна побачити басейн, батут, дитячу гірку, гойдалки та ігровий будиночок, де так люблять грати діти Дмитра та Ірини Демічової - 5-річний Даня та 4-річний Платон.

Подружжя іноді діляться у соціальних мережах знімками, зробленими вдома. На них можна побачити, що в будинку високі стелі й інтер'єр виконаний у світлих тонах.

Дмитро Монатік Фото: instagram.com/monatik_official

Ірина Демічова Фото: instagram.com/irinamonatik

  • Раніше з висоти пташиного польоту показали розкішний особняк Тіни Кароль. Кажуть, співачка планує поруч ще один великий ділянку для сина Веніаміна.
  • А ось Олег Винник, на відміну від багатьох колег по цеху, вважає за краще жити у квартирі. Особисте життя артиста - тема табу, і лише недавно стало відомо, де саме мешкає улюбленець українських жінок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні