Лайм

Шерон Стоун зізналася, що зробила таємний аборт в юному віці

Актриса завагітніла в 18 років

У віці 18 років Шерон Стоун завагітніла від свого першого хлопця і зробила аборт. Про це 63-річна актриса розповіла в своїх мемуарах "Краса життя двічі", пише Vulture.

Шерон Стоун в 1983 році Фото: Peter Duke

Зірці "Основного інстинкту" довелося виїхати в штат Огайо, тому що вона була занадто молода, щоб зробити аборт в своїй рідній Пенсільванії. Після процедури Стоун втратила багато крові, але нікому не розповіла про свій стан.

"Це був секрет, і мені не було кому розповісти, - написала актриса. - Тому я сиділа в своїй кімнаті і декілька днів стікала кров'ю. Я була ослаблена і налякана. Коли я нарешті вийшла, я спалила свої закривавлені простирадла і одяг в бочці біля школи, а потім повернулася в клас".

У своєму важкому досвіді Шерон звинувачує сексуальну недосвідченість і вкрай провінційну середу: в той час в її містечку Мідвілл не було центру планування сім'ї, де можна було отримати контрацептиви або консультацію.

Пізніше Шерон Стоун так і не змогла народити дитину: у актриси було три викидня, і вона усиновила трьох синів, з якими досі живе в Голлівуді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували