Лайм

Королева Єлизавета вперше за 5 місяців з'явилася на публіці, і її весняний капелюшок всіх зачарував

Вбрання королеви подарувало її шанувальникам гарний настрій

Єлизавета II вперше у 2021 році відвідала публічний захід. 94-річна королева залишила Віндзорський замок заради святкування 100-річчя Королівських ВПС Австралії, і її вбрання отримало в соцмережах масу компліментів.

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

Любителька яскравих кольорів і вигадливих головних уборів обрала для виходу жовто-зелене пальто і капелюшок, декорований білими квітками і жовтими бутонами. Образ королева доповнила перловим намистом і сережками, контрастними чорними рукавичками і дорогоцінною брошкою.

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

Весняне вбрання Єлизавети II підняло настрій шанувальникам королівської родини, а найбільш уважні відзначили, що вона носила його в свій 90-й день народження. "Королева виглядає як принцеса Шарлотта", - жартують в Instagram. - "Тепер весна офіційно наступила!"

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

Примітно, що голова британського престолу з'явилася на заході без маски. У січні Єлизаветі II зробили щеплення від коронавірусу, і тепер вона може проводити більше публічних зустрічей.

  • У Букінгемський палац прийшла весна, і сад Єлизавети змінився на очах. Тепер її резиденцію оточують нарциси, крокуси, вишневі дерева і інші квіти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також