Лайм

Королівська родина поділилася знімками Єлизавети II з принцом Чарльзом - як виглядають мама й син на прогулянці

Її Величність та Його Високість гуляли територією резиденції Фрогмор-хаус

З нагоди великодніх вихідних у Великій Британії у соціальних мережах королівської родини були опубліковані фотографії Єлизавети II та принца Уельського. На двох фотографіях королева та її старший син, принц Чарльз, зображені під час прогулянки.

"Королева та принц Уельський насолоджуються прогулянкою на території Фрогмор-гаус у Віндзорі", - йдеться у повідомленні Букінгемського палацу. На знімку усміхнені мама та син зображені на тлі квітучого саду та водойми. 94-річна Єлизавета одягнена в темно-зелене пальто з воланами на рукавах, а голову її покриває шовкова хустка - цей аксесуар королева часто вибирає для неофіційних виходів.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Royal Family (@theroyalfamily)

Другий знімок з'явився на офіційній сторінці Кларенс Хаус в Instagram, яка належить 72-річному принцу Чарльзу та його сім'ї. На ньому мама та син зображені більш крупним планом. Спадкоємець британського престолу для прогулянки вибрав пальто пісочного відтінку, сірі штани та світлу сорочку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Clarence House (@clarencehouse)

  • Днями Єлизавета II вперше в 2021 році відвідала публічний захід. 94-річна королева залишила Віндзорський замок заради святкування 100-річчя Королівських ВПС Австралії, і її наряд отримав в соцмережах масу компліментів.
  • У Букінгемський палац прийшла весна, і сад Єлизавети перетворився на очах. Тепер її резиденцію оточують нарциси, крокуси, вишневі дерева та інші квіти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також