Лайм

Нейромережу попросили перетворити емодзі на людські обличчя - результат налякав навіть творців

Смайли вийшли вкрай страшними

Творчий колектив 365AED вирішив подивитися, як виглядатимуть смайлики, якщо їх перетворити на людські обличчя. Команда попросила нейромережу, навчену на мільйонах фотографій людей, "олюднити" кілька десятків емодзі. В результаті вийшла колекція моторошних пик.

Один з авторів проекту FleshEmoji ("Емодзі у плоті") зізнається , що не був до кінця впевнений у тому, що це спрацює. Але коли вони з колегами побачили результат, то навіть злякалися.

Фото: twitter.com/365_aed

"Серія емодзі, які пропустили через нейромережу, створену для перетворення начерків у фотореалістичні зображення людей. Я поняття не мав, що це спрацює. Ненавиджу їх", - зазначив він в Twitter.

Однак творці проекту не зупинилися на цьому. Вони вирішили продати ці моторошні смайлики на аукціоні в якості NFT - невзаємозамінних токенів. Ціна стартує від 77 доларів за один емодзі.

Автори також пропонують придбати футболки, сумки, термоси, блокноти, чохли та інші речі з надрукованими на них емодзі у плоті. У такому вигляді вони виглядають ще огидніше.

Фото: redbubble.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео