Лайм

У п'ятому випуску шоу "Холостяк" Михайло Залівако попрощався з однією учасницею - хто вона

На проекті залишилося 9 дівчат

На проекті "Холостяк-11" продовжує йти боротьба за увагу головного героя, і з кожним епізодом вона стає все хитрішою та напруженішою. У п'ятому випуску хтось із дівчат показав себе з іншого боку, більш виграшного, а хтось залишився закритою та незрозумілою для Михайла. За підсумком ефіру шоу покинула одна учасниця.

П'ятий тиждень проекту пройшов у Львові. Дівчата поселилися в одному з фешенебельних готелів, а після мали можливість поспілкуватися з Холостяком. На перше групове побачення Михайло запросив Розалі та Олександру.

Фото: instagram.com/stbua

Зустріч відбулася у бібліотеці, оскільки цих дівчат чоловік вважає найрозумнішими та ерудованими. "Розалі добре думає, перш ніж відповісти. А у Саші добре поставлена мова", - сказав Залівако.

І якщо Розалі була легкою та простою у спілкуванні, то Саша не змогла розкритися перед Михайлом. Дівчина намагалася всіляко сподобатися, і себе неприродно. За красномовною промовою Холостяк так і не побачив щирості, тому вирішив попрощатися з учасницею. Правда, зробив це не під час побачення, а вже на церемонії троянд.

Фото: instagram.com/stbua

  • Якщо ви пропустили 4 випуск "Холостяка", theLime розповість, кого Михайло Залівако відправив додому, і це дві учасниці.
  • Читайте також на theLime, як головний герой 11 сезону шоу "Холостяк" ставиться до ініціативних дівчат. Деякі учасниці активно проявляють ініціативу до зближення з чоловіком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.