Лайм

Для мене це незвично: герой "Холостяка" розповів, як ставиться до ініціативних учасниць

Дівчата не соромляться проявляти ініціативу до зближення з чоловіком

Учасниці 11 сезону шоу "Холостяк" вже п'ятий тиждень борються за увагу 31-річного харківського бізнесмена Михайла Залівако. Деякі дівчата активно проявляють ініціативу, що не дуже звично для самого героя.

Як зізнався чоловік в інтерв'ю "Фактам", він вважає за краще, щоб перший крок був від нього, але в цілому не проти й прояву інтересу з боку дівчини.

Михайло Залівако Фото: instagram.com/kanyeeebear

"Дівчата, з якими я зустрічався до проекту, були абсолютно різними - і зовні, і за характером. Розсудливі, спокійні, рішучі, вольові. На проекті учасниці часто самі проявляють ініціативу, і для мене це якось незвично. Але, з іншого боку, якщо жінці подобається чоловік, вона підходить до нього і каже "привіт" - це ж нормально. Взагалі, я за баланс, коли в парі обидва однаково можуть бути активними. Сам люблю проявляти ініціативу по відношенню до жінки. Мені так цікавіше. Хочеться домагатися обраниці, а не отримувати багато уваги до себе", - поділився Михайло.

Залівако додав, що його виховували так, що ініціативу повинен проявляти чоловік. Хоча в сучасному світі часто буває навпаки. "Тому цікаво спостерігати, як учасниці поводяться на проекті, намагаючись завоювати мою увагу", - зазначив Холостяк.

Фото: instagram.com/holostyakstb

  • Екс-учасниця "Холостяка" Аня Гузєєва виправдалася за флірт з другом головного героя на проекті. Дівчина вела себе кокетливо не тільки з Холостяком Михайлом Залівако, через що покинула проект.
  • Якщо ви пропустили 4 випуск "Холостяка", theLime розповість, кого Михайло Залівако відправив додому, і це дві учасниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.

Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на параді Trooping the Color в Лондоні

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка тривалий час бореться з раком, побувала на важливому заході. Вона була присутня на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні.