Лайм

alyona alyona розповіла, скільки вона у стосунках та чому не показує обличчя хлопця

Коханий дівчини є інтернет-персоною

Близько двох місяців тому alyona alyona повідомила, що перебуває у стосунках, і вона шалено щаслива. Реп-зірка також показала свого обранця, але не дозволила побачити його обличчя. Тому шанувальникам залишається лише здогадуватися, хто завоював серце виконавиці.

Як зізналася дівчина у програмі "Неймовірна правда про зірок", її коханий є інтернет-персоною. Олена поки не готова розкривати особистість свого бойфренда, адже люди вважатимуть, що хлопець піариться на її імені. "Він би хотів всього домогтися сам і згодом себе відкрити", - пояснила Олена.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

alyona alyona також розповіла, що їх роман почався відносно недавно. "Рахунок не не роки, а на місяці", - говорить реп-зірка.

Про своє нове кохання виконавиця розповіла у День святого Валентина. "Я познайомилася з ним: не старшим, не більше статусним. І потонула. Я не можу пояснити, що сталося і чому. І мені все одно, що скажуть всі. І чи говоритимуть взагалі. Я просто щаслива, я потрібна, я можу віддавати накопичене кохання просто так", - поділилася Олена.

  • alyona alyona готується випустити новий альбом Galas та підігріває інтерес публіки дотепною промо-кампанією. Українська реп-виконавиця видалила зі своєї сторінки в Instagram всі публікації і розмістила там фотографії в образі Наді Дорофєєвої та Бейонсе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Прагнемо побути вдвох: Ребрик розповіла про стосунки з чоловіком після народження третьої дитини

Лілія Ребрик розповіла про стосунки зі своїм чоловіком Андрієм Диким - ведуча поділилася подробицями

Захур прокоментував фото Камалії з синцями, які нещодавно сколихнули мережу

Колишній чоловік Камалії Мохаммед Захур відреагував на фотографії співачки з синцями, які минулого місяця розлетілися мережею

Вперше в Україні: Терен прокоментував рішення оголосити його ім'я до старту "Холостяка"

Олександр Терен висловився про Холостяк-13 - чому ветеран погодився на участь, чи не сумнівається у щирості майбутніх учасниць