Лайм

Ірина Шейк блиснула фігурою у прозорому комбінезоні іменитого французького бренду

У свої 35 супермодель виглядає розкішно

Ірина Шейк стала частиною показу весняно-літньої колекції французького бренду Mugler. Супермодель дефілювала у прозорому комбінезоні, який створює ілюзію, ніби її тіло ледь прикрите тонкими клаптями тканини.

На подіумі зверху була одягнена ще коротка сукня, а ось дописувачас в Instagram випала нагода розглянути основний наряд у деталях. На знімках знаменитість позує у гримерці біля дзеркала. На ній облягаючий комбінезон, зшитий з тілесної тканини з чорними вставками, які імітують нижню білизну, панчохи та довгі рукавички.

Фото: instagram.com/irinashayk

Фото: instagram.com/irinashayk

Публікація набрала понад 500 тисяч лайків, і коментатори не скупилися на компліменти. Фоловери відзначили, що фігура 35-річної зірки вище всіх похвал, і цей наряд тільки підкреслив сексуальні вигини її тіла.

Фото: instagram.com/irinashayk

На показі Ірина Шейк з'явилася вельми незвично: модель вийшла з темряви та раптово впала. Цей трюк, звичайно, був запланований дизайнером. Інші манекенниці ходили задом наперед, стрибали й навіть робили сальто.

  • Ірина Шейк блищить не тільки на світових подіумах - навіть у повсякденному житті вона слідує трендам та вибирає стильні луки, які вигідно підкреслюють її фігуру. Ось 5 стильних образів моделі, які легко повторити.
  • У 2019 Ірина Шейк та голлівудський актор Бредлі Купер розлучилися після 4 років стосцнків. Після розставання з батьком своєї дочки модель поділилася думкою про невдалу сім'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024