Лайм

Monatik показав кадри з сімейної фотосесії, і це відео просякнуте любов'ю

Ця зйомка стала дебютом для дітей співака

Квітневий номер L'Officiel Ukraine присвячений сімейним цінностям, а його головними героями стало сімейство Монатиків. На обкладинці журналу Дмитро та Ірина з'явилися з синами, і шанувальники пари вперше побачили обличчя Дані та Платоші. Як створювалася фотосесія - дивіться у наступному відео.

Короткий ролик зі зйомок на своїй сторінці в Instagram опублікував Monatik. На кадрах можна побачити, як хлопчаки обіймають тата, граються на знімальному майданчику, грають у папараці, а також позують перед камерою. "Мої", - коротко прокоментував відео артист.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)


Фанати зіркової сім'ї прийшли у захват від ролика, зазначивши, що воно просякнуте любов'ю. "Занадто зворушливо", "Стільки тепла від відео і вашої родини", "Кайф! Відео просякнуте любов'ю! Ви - приклад", "Ваша сила у вашій родині", "Від вашої родини тільки тепло і мимовільна усмішка... малюки класні і видно що дітки щасливі", - пишуть коментатори.

Бекстейдж супроводжується новою піснею Monatik'а "Ресницы безопасности", яка є саундтреком до фільму-біографії "Вечно танцующий человек". Кліп на цей трек музикант представив у день свого 35-річчя.

Обкладинка журналу Фото: instagram.com/monatik_official

  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Monatik'а. Співак разом з сім'єю живе у заміському будинку, розташованому у селищі Крюковщина Київської області.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil