Лайм

Учасниця "Холостяка" розповіла, чи видають дівчатам наряди та чи спілкуються вони з героєм за кадром

Дівчина розкрила залаштунки проекту

Глядачам завжди цікаво зазирнути за лаштунки шоу "Холостяк" і дізнатися, яка атмосфера панує на проекті, коли вимкнені камери. Нещодавно шанувальники реаліті дізналися, чи видають дівчатам гроші та хто їм готує їжу, а тепер розкрилися нові деталі життя учасниць за кадром.

Учасниця 11 сезону Юлія "Зайка" розповіла в Instagram, що походи у салон краси учасницям оплачує проект. "Манікюр, педикюр, брови, догляд за волоссям нам роблять за рахунок проекту, - зізналася дівчина. - В ці дні відчуваєш себе королевою".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЮляЗаі̆ка | Холостяк 11 (@julz_seven)


Що стосується нарядів, то частину дівчата привозять з дому, а частину надає проект. Свій одяг учасниці надягають, коли збираються на дивані, а образи на побаченнях та церемоніях троянд - заслуга стилістів шоу.

Теж саме стосується й зачісок і макіяжу. "На посиденьки з дівчатками макіяж ми робимо самостійно, але завжди є поправка по гриму перед виходом у кадр. На побачення і церемонії троянд з нами творять диво феї краси", - написала Юля.

З Холостяком учасниці бачаться тільки у кадрі, спілкуватися поза камерою заборонено. "Зйомка побачення триває довго, в залежності від насиченості програми. У цей час входять: саме побачення, технічні моменти, зміна локації, поправки", - поділилася дівчина.

Зйомка церемонії троянд займає близько двох годин. "Ми часто валяємося на підлозі щоб ноги відпочили", - сміється Юлія.

Перед кожною церемонією всі учасниці збирають валізи на випадок, якщо герой не дасть троянду. Учасниця, яка покидає проект не має можливості попрощатися з конкурентками.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЮляЗаі̆ка | Холостяк 11 (@julz_seven)


Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.

Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на параді Trooping the Color в Лондоні

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка тривалий час бореться з раком, побувала на важливому заході. Вона була присутня на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні.