Лайм

Жінка з найдовшими нігтями в світі обрізала їх вперше за 28 років: фото

Нігті американки виросли до 7,33 м

Американка Аяна Вільямс обрізала нігті, які принесли їй світову популярність. Рекордсменка зробила це вперше з 90-х років, говориться на сайті Книги рекордів Гіннесса.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Після останнього вимірювання дерматолог обрізала жінці нігті за допомогою міні-пили. Їхня довжина складала 7,3 м, а значить Вільямс побила свій власний рекорд 2017 року, коли її манікюр досягав "всього" 5,7 м.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Прощання з нігтями далося Аяні нелегко, адже останнього разу вона стригла їх 28 років тому. Втім, їй дуже лестить, що тепер її ороговілі придатки шкіри будуть зберігатися в музеї міста Орландо. "Я відрощувала нігті кілька десятиліть. Знаю, що буду сумувати за ним, але прийшов час попрощатися", - сказала вона.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Мешканка Техасу з дитинства любила манікюр, і коли її нігті виросли до 7 метрів, на він потребував кількох днів і близько 3-4 пляшечок лаку. Труднощі в догляді - не єдина проблема, з якою стикалася Вільямс. Роками вона не могла виконувати безліч повсякденних справ, включаючи миття посуду.

"У рухах я повинна бути дуже, дуже обережною. Зазвичай в голові я вже готуюся до наступного кроку, який мені потрібно зробити, щоб не поранитися нігтями і не зламати їх", - говорила рекордсменка.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Хоча під час останнього вимірювання Вільямс побила свій рекорд, зараз пальма першості належить Лі Редмонд, яка почала вирощувати нігті в 1979 році, і у 2021-го їх довжина становить 8,65 м.

38-річний Султан Кесен - найвища людина в світі, зареєстрована в Книзі рекордів Гіннесса. Нещодавно в мережі вірусним стало фото, на якому він тримає звичайну банку коли. У його руках вона виглядає іграшковою!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків