Лайм

Варто було через це пройти: екс-Холостяк Нікіта Добринін розповів, чому розлучився з першою дружиною

Перший шлюб ведучого тривав 4 роки

До шлюбу з переможницею проекту "Холостяк-9" Дашею Квітковою Нікіта Добринін був одружений. Вперше шоумен одружився у 24 роки, і саме його юний вік послужив причиною розлучення.

В інтерв'ю програмі "Життя відоміх людей", 33-річний ведучий зізнався, що він був занадто молодий, щоб бути чоловіком, і саме тому його шлюб з дівчиною на ім'я Євгенія розпався. Подружжя прожило разом 4 роки.

"Я був дитиною. І для якихось моментів сімейного життя я був ще не готовий. І, напевно, варто було через це пройти", - поділився Нікіта.

Після розлучення Добриніну подобався статус холостяка, але з часом самотність його стала лякати. "Ти реально приходиш додому і усвідомлюєш, що ти один. Всі повертаються до родин, до коханих, а ти приходиш, і у тебе навіть кота немає", - каже шоумен.

В той момент канал СТБ готував 9 сезон шоу "Холостяк" і Нікіта погодився стати його головним героєм. І не прогадав - на проекті він зустрів дівчину, з якою зміг побудувати щасливу сім'ю. А зовсім скоро їх сім'я стане більшою - пара готується до народження первістка.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого