Лайм

Нікіта Добринін покинув російське шоу "Холостяк" з Тіматі - ведучому знайшли заміну

Добриніна замінили через коронавірус

Український ведучий Нікіта Добринін покинув російське шоу "Холостяк" з Тіматі. Канал ТНТ повідомив, що після зйомок двох випусків проекту він захворів на коронавірус, і його довелося замінити.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin/

"Причиною раптового виходу з шоу ведучого Нікіти Добриніна став позитивний тест на COVID-19, - йдеться в заяві каналу. - Ще напередодні старту знімального процесу шоу довелося терміново замінити ведучого проекту відомого шоумена і журналіста Дмитра Кохно на Нікіту Добриніна. Кохно відчув нездужання, і незабаром у нього діагностували коронавірус. Нікіта Добринін, який був героєм української версії "Холостяка", прийшов на його місце, але вже в процесі роботи також захворів на COVID-19. Він не зміг взяти участь в зйомках наступних серій проекту".

Нікіта Добринін поки не прокоментував вихід із російського проекту, який накликав на нього критику українських шанувальників. Тоді ведучий заявив, що погодився працювати з Тіматі, "щоб розповісти світу історію свого кохання" з Дашею Квітковою. У 2019 Добринін був героєм українського шоу "Холостяк", а Квіткова стала його обраницею і дружиною.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова заразилися коронавірусом у листопаді 2020 року. Тоді дружина ведучого розповіла в Instagram, що він часто літає і постійно здає тести на COVID-19.

  • Раніше вагітна переможниця "Холостяка" розповіла про самопочуття після госпіталізації. Дружина Нікіти Добриніна лікувала ниркову кольку в стаціонарі пологового будинку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Віктору Павліку зробили складну операцію на серці - артист вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Віталій Козловський і його дружина Юлія Бакуменко похрестили новонародженого сина Оскара у Михайлівському Золотоверхому монастирі

У Києві відбулася музична премія YUNA-2024: хто опинився у списку переможців

YUNA 2024 назвала переможців - хто здобув перемогу в рамках щорічної Національної музичної премії - повний список