Лайм

Вагітна дружина Віктора Павлика розповіла, чи хоче ще дітей від 55-річного співака

Катерина Репяхова розповіла про особисте

Катерина Репяхова знаходиться на 7 місяці вагітності і вже в середині червня готується стати мамою хлопчика на ім'я Михайло. В Instagram-історіях 26-річна дружина Віктора Павлика розповіла, якою бачить свою майбутню сім'ю.

"Дуже хочу дівчинку після Мишка", - зізналася дружина артиста, який мріяв про сина - продовжувача роду.

Пара готується хрестити свого первістка, і вже шиє для цього стильний фемілі-лук. При цьому з усіх віросповідань Катерині найближчий деїзм - напрямок, який визнає існування Бога, але заперечує більшість надприродних явищ і релігійні догми.

Після того, як дитина з'явиться на світ, на допомогу Репяховій прийде її 59-річна мама Лариса.

"Допомагати буде мама. Перший час буде поруч практично весь час, - розповіла дружина співака. - Моя мама живе в Дніпрі. Це моє рідне місто, де я народилася. Через тиждень мама приїжджає до Києва. Будемо знімати їй квартиру в максимальній близькості до нас. Мріємо знайти квартиру в одному будинку".

Також Катерина прокоментувала стосунки зі свекрухою: "Мамі Віктора Павлика 80 років. Вона старенька бабуся. По своїй натурі дуже флегматична. Які стосунки? Ніколи мене не ображала, поганого нічого про мене не говорила".

Маленький Михайло стане четвертою дитиною Павлика. Від попередніх шлюбів у нього є син Олександр і дочка Христина, а другий син Павло помер в 2020 році від онкологічного захворювання.

  • Незабаром стати батьками готується екс-Холостяк Нікіта Добринін і його дружина, переможниця реаліті-шоу Даша Квіткова. В інтерв'ю ведучий розповів, чому розлучився зі своєю першою дружиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також