Лайм

Ольга Фреймут розповіла, як правильно чухатися при сторонніх, але черговий урок етикету викликав лише сміх

Ведуча ділиться з дописувачами правилами хорошого тону

Ольга Фреймут продовжує розповідати в Instagram, як правильно себе вести в суспільстві та роздавати різні поради з етикету. У новому відеоуроці телеведуча показала, як правильно чухатися при сторонніх, і реакція фоловерів не змусила себе довго чекати.

"Чи можна чухатися на людях? Ні. Навіть якщо вкусив комар, не варто шкребтися при всіх. Краще непомітно почухатися, наприклад жестом, наче поправляєш локон", - радить ведуча.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FreimutOlia (@freimutolia)


Однак замість вдячних відгуків дописувачів, пост Фреймут викликав тільки сміх. "А якщо локонів немає?", - сміються у коментарях. - "Найсмішніше ще не бачив", "Навіть якщо ти лисий", "Ляпас то смачніше виглядає", "Ахха ... Іноді вона мене так розчулює", "А якщо за руку вкусив?".

Інші коментатори написали, що чекають відповідь від Володимира Остапчука. Шоумен любить пародіювати поради з етикету Фреймут, і викладати ролики в свій Instagram. На одному з таких відео телеведучий показав свій варіант уроку, як правильно підняти те, що впало.

  • Раніше Ольга Фреймут дала поради з етикету для дівчат та назвала п'ять ключових манер справжньою панни. Користувачі мережі сміються над порадами ведучої, адже на дворі 21 століття.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil