Лайм

На шоу "Маска" розсекретили одного з фіналістів - хто переховувався у костюмі Носорога

Стало відомо, хто зайняв третє місце

У фіналі шоу "Маска" за перемогу борються романтичний Дракон, величне Сонце та мужній Носоріг. Після голосування один з фіналістів покинув проект, а перед цим розсекретив свою особистість.

За рішенням глядачів, третє місце у шоу зайняв Носоріг і був змушений розкрити свій образ. Дізнавшись це, Оля Полякова дуже засмутилася, адже цей персонаж був її улюбленцем і, на її думку, переможцем повинен був стати саме він. Коли герой зняв маску глядачі та зіркові детективи побачили актора Олексія Трітенко, який відомий за серіалом "Коли ми вдома".

Побачивши зірку серіалів, Полякова вибігла на сцену і кинулася до нього на шию. Виявляється, артисти знають один одного давно. Перше їхнє знайомство пройшло багато років тому, під час зйомок одного з шоу.

У фінальному випуску Носоріг виконав романтичну пісню під назвою "Це все, що залишиться після мене" гурту ДДТ. Виступ персонажа зворушив й зіркових суддів, й глядачів у залі.

Фото: instagram.com/maskaukrainetv

  • Відкрила шоу Вєрка Сердючка зі своєю новою піснею Disco Kicks. Разом зі сценічною мамою та своїм бендом вони влаштували на сцені проекту яскравий перфоманс, а зіркові детективи Оля Полякова, Настя Каменських, Олег Винник та Дзідзьо танцювали прямо на столі.
  • Читайте також на theLime, як напередодні фіналу шоу "Маска" ведучий Володимир Остапчук вирішив перевірити, чи знають його українці. Шоумен пройшовся центральною площею Києва та поцікавився у перехожих, чи знають вони хто такий Володимир Остапчук. Експеримент його дуже здивував.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита