Лайм

Вєрка Сердючка запалила на сцені шоу "Маска" - судді танцювали на столі

Артистка виконала свій новий запальний трек

Увечері 10 квітня на каналі "Україна" вийшов фінальний випуск шоу "Маска". Відкрила гранд-фінал Вєрка Сердючка зі своєю новою піснею Disco Kicks з міні-альбому Sexy.

Разом зі сценічною мамою та своїм бендом вони влаштували на сцені проекту яскравий перфоманс, а зіркові детективи Оля Полякова, Настя Каменських, Олег Винник та Дзідзьо танцювали прямо на столі.

Фото: instagram.com/maskaukrainetv

Після виступу судді жартома стали вгадувати, яка знаменитість ховається у костюмі Сердючки, а вона - давати підказки. "Невелика підказка: я - Мішель Андраде, а мама - жабеня", - жартує артистка.

Після цього помічники "зірвали" з Вєрки зірку і глядачі побачили Андрія Данилка та Інну Білоконь. "У цьому році масці Вєрка Сердючка виповнюється 30 років", - заявив Данилко.

  • Шоу "Маска" стало справжньою сенсацією, захопивши глядачів небувалою грою та секретністю. Неймовірні образи, в яких зірки з'являються на сцені, створюють найкращі українські дизайнери, і ось найнезвичайніші з них.
  • Читайте також на theLime, хто переховувався у костюмі Ворона на шоу "Маска". Цей персонаж став одним з найзагадковіших проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття