Лайм

Сом у чоботях, пухнастий Циклоп і моторошний Буряк: найдивніші костюми артистів на шоу "Маска"

Глядачі з нетерпінням чекають наступний випуск, щоб розгадати, хто ховається під масками загадкових персонажів

У багатьох вихідні дні асоціюються з переглядом улюблених шоу на ТБ. І якщо одні глядачі роками дивляться улюблений проект "Голос країни", то інші захоплені новим шоу "Маска". theLime вирішив згадати самі незвичні костюми зірок на цьому телепроекті.

"Маска" є українською адаптацією відомого формату Masked Singer компанії Fremantle. Учасниками шоу стають українські зірки: спортсмени, ведучі, політики, співаки, але їх особистості приховані за химерними масками і костюмами. Завдання глядача - дізнатися знаменитість за маскою, грунтуючись на вокальних даних. У цьому допомагають зіркові детективи: DZIDZIO, Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко та Олег Винник (з'явився тільки в другому випуску шоу). Фото з найяскравішими костюмами автори проекту викладають в Instagram, щоб кожен глядач міг детально роздивитись їх.

Сом

Одним з найбільш екстравагантних персонажів на проекті залишається Сом ву рокерском образі: з ірокезом на голові, в шотландському кілті, шкіряній куртці та масивних чоботях. У першому випуску шоу він виконав запальну пісню "Sex Bomb" Тома Джонса, в третьому "Personal Jesus" групи "Depeche Mode", в п'ятому "Зацепила" Артура Пирожкова, а в сьомому "Я устал" групи "Quest Pistols". Загадкового героя до сих пір не вдалося розгадати, хоча автори проекту перед кожним виступом випускають про нього сюжет-підказку. У той же час прихильники шоу в мережі стверджують, що це бізнесмен і учасник шоу "Холостяк-6" Іраклі Макацарія.

Сом Фото: instagram.com/maskaukrainetv

Жабеня

До сих пір не зрозуміло, хто ховається за маскою ексцентричного рожевого жабеня з величезними губами. Він уже встиг заспівати пісні Уітні Х'юстон, Френка Сінатри, Анжеліки Варум і групи "Little Big". Шанувальники "Маски" вважають, що це може бути комік Євген Сморигін.

Жабеня Фото: instagram.com/maskaukrainetv

Циклоп

Ще один пам'ятний персонаж - різнокольоровий плюшевий циклоп. Поки глядачі гадають, хто ж може ховатися за цією маскою, він уже виконав хіт групи KAZKA "Свята", "Cream Soda" & "Хліб" - "Плачу на техно", пісню Насті Каменських "Попа Як У Кім" і всесвітньо відомий трек "Despacito".

Циклоп Фото: instagram.com/maskaukrainetv

Мольфар

Ще один яскравий персонаж - Мольфар з бивнями слона, рогами оленя і дзьобом орла. Глядачі довго гадали, хто міг виконати пісні Алли Пугачової "Так же как все", Олега Винника "Ніно" і хіт групи ТіК "Олені". В останньому випуску шоу зіркові детективи відгадали, хто ж ховається за цією маскою - в образі мольфара був телеведучий Павло Костіцин.

Мольфар Фото: instagram.com/maskaukrainetv

Буряк

Ще один герой - веселий Буряк, правда, цією маскою можна налякати як дітей, так і дорослих. Цей персонаж вперше з'явився на сцені шоу з відомою українською піснею "Смерека" і ось уже протягом 4-х епізодів детективам не вдається вгадати особистість того, хто ховається за цією маскою. І навіть глядачі телешоу в коментарях губляться у здогадах.

Буряк Фото: instagram.com/maskaukrainetv

Носоріг

Також залишається загадкою, хто ховається під маскою кремезного носорога. Він уже заспівав голосом Антоніо Бандераса, Андрія Миронова, а також виконав хіт "Океану Ельзи" - "Вище неба" і групи "Браво" - "Я те, что надо". У соцмережах чимало користувачів зазначають, що дуже чекають наступного виступу цього персонажа.

Носоріг Фото: instagram.com/maskaukrainetv

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео