Лайм

Ксенія Мішина зворушливо привітала сина з дев'ятим днем народження: фото

Актриса присвятила хлопчикові теплі слова

11 квітня синові Ксенії Мішиної Платону виповнилося 9 років, і щаслива мама присвятила йому зворушливу публікацію в Instagram.

"Ти - мій Олімп. Цю фразу я повторюю з року в рік. І це моя істина, моя правда, моя перманентність. Ти краще, що я створила в цьому житті. Я кожен день, не перестаючи, тобою пишаюся, вчуся і люблю. Я дійсно не знаю, що або хто ще може змусити кожну жінку вміти так любити, дякувати і безумовно віддавати. Це закладено природою, це передбачено Богом, - написала Мішина. - Син, я захоплююся тобою цілком. Я кожен день, заглядаючи в твої очі, просто розчиняюся в їх безодні. І абсолютно точно знаю, що ти - моє серце і сила вже цілих 9 років! З днем народження, щастя!"

У подарунок синові Ксенія Мішина влаштувала дитяче свято на відкритому повітрі з фотозоною і солодким "баром".

Переможець шоу "Холостячка" Олександр Еллерт, який відтепер допомагає Мішиній виховувати Платона, також привітав кохану з народженням сина. Він опублікував миле фото з Ксенією та відео, на якому жартівливо б'ється з дитиною подушками.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Еллерт Олександр (@ellert_a)

Ксенія Мішина завагітніла Платоном у студентські роки, і народила в 22 роки. За її словами, хлопчик ніколи не бачив біологічного батька, якого позбавили батьківських прав. В інтерв'ю програмі "Слава +" актриса заявила, що зараз цієї людини немає в їхньому житті, і якщо він з'явиться, то не спілкуватиметься з хлопчиком доти, доки той не зможе приймати самостійні рішення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Зірку "Піратів карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, який мобілізувався до війська

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, якого сфотографували в одному із закладів Харкова