Лайм

Продюсер Андрія Данилко розповів про його депресію та проблеми зі здоров'ям

Після "Євробачення-2007" здоров'я артиста похитнулося

Юрій Нікітін в програмі "Зірковий шлях" розповів про захворювання Андрія Данилка, яке той не виносить на публіку. За словами продюсера, після 2007 року артист зіштовхнувся з серйозними проблемами зі здоров'ям.

Фото: instagram.com/v_serduchka/

"У порівнянні з тими депресіями, які були у нього після 2007 року, він вже знаходиться в прекрасній формі. Тому що дуже довгий час він зовсім не міг творити, генерувати, нічого не міг робити, виступати - нічого, - сказав Нікітін. - У нього більш серйозні проблеми зі здоров'ям, ніж може здатися. Там велика група фахівців над цим працює, лікарі не тільки з України, а й з інших країн європейських підключаються до цього процесу".

Нікітін не уточнив, від чого саме лікується 47-річний Данилко, але раніше шоумен зізнавався, що його стан пов'язаний із набором ваги. "Зараз я зайнятий своїм лікуванням і йдуть якісь зрушення. Я розумію, що погано виглядаю, але я ж не гладшаю від їжі, або, як буває, що випивають. Я випиваю, так, але це інша проблема, - сказав Андрій в програмі "Слава +" в лютому 2020 року. - Слава Богу, що хоча б лікарі розуміють, у чому ця проблема. Ця проблема вирішується".

У 2021 році Андрій Данилко відзначає творчий ювілей - персонажу Вєрки Сердючки виповнюється 30 років. На честь круглої дати продюсер артиста пообіцяв новий кліп, трек і кілька серйозних проектів за його участі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші