Лайм

Королівський фотограф показав фото 36-річного принца Філіпа, і Гаррі виявився його точною копією

Користувачі мережі відзначили схожість дідуся та його онука

Фотограф Кріс Джексон, який більше 15 років знімає королівську сім'ю у Великобританії та зарубіжних поїздках, показав в Instagram обкладинку архівного номера французького журналу Paris Match. На колоризованому знімку 1957 року 36-річний принц Філіп Маунтбеттен зображений у парадній військовій формі, і навіть без рудої бороди неймовірно схожий на свого онука Гаррі.

Фото: instagram.com/chrisjacksongetty/

"Сьогодні я згадав про цей неймовірний вінтажний журнал 1957 року, який придбав кілька років тому. Я був вражений, як тільки помітив це. На обкладинці зображений фантастично чемний принц Філіп у турі з Королевою", - написав фотограф.

Тисячі підписників Кріса Джексона звернули увагу на схожість Філіпа і Гаррі, який дав своєму синові - Арчі Харрісону Маунтбеттену-Віндзору - прізвище покійного дідуся.

Фото: Getty Images

"Виглядає як принц Гаррі", - пишуть в коментарях. - "Мені завжди здавалося, що Гаррі нагадує свого дідуся, і це фото пояснює, чому". "Це фото припиняє всі пересуди про те, що Гаррі - не син Чарльза". "Гаррі виглядає як його двійник!"

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова