Лайм

51-річна Дженніфер Лопес залишилася холостячкою - тепер офіційно

Пара зробила спільну заяву

Через місяць після заяв західних ЗМІ про розрив заручин, Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес підтвердили своє розставання. 51-річна співачка та 46-річний бейсболіст зробили офіційну заяву, що підтверджує, що вони більше не пара.

"Ми зрозуміли, що нам краще залишитися друзями, і постараємося зберегти такі стосунки. Ми продовжимо працювати разом і підтримувати один одного в наших спільних справах та проектах. Ми бажаємо всього найкращого один одному та нашим дітям", - цитує екс-коханих Today.

Дженніфер Лопес та Алекс РодрігесФото: instagram.com/jlo

Заява була зроблена всього через кілька днів після того, як Джей Ло поділилася у своєму Instagram знімками без обручки. Шанувальники вже тоді сприйняли цей жест, як підтвердження закінчення роману.

Дженніфер Лопес Фото: instagram.com/jlo

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес почали зустрічатися у 2017 році і відразу демонстрували серйозність своїх стосунків. Через два роки роману пара оголосила про заручини, але потім двічі відкладала весілля, посилаючись на пандемію Covid-19.

У співачки є двоє дітей від колишнього чоловіка Марка Ентоні - 13-річні близнюки Емма та Макс, у бейсболіста - дві дочки, 16-річна Наташа та 12-річна Елла, від колишньої дружини Синтії Скертіс. Діти зірок добре ладнали й часто проводили час разом.

  • Раніше Дженніфер Лопес знялася у яскравій фотосесії для травневого номера журналу InStyle. 51-річна співачка позувала на пляжі в купальнику, короткому топі та обтягуючій білій майці, і її фанатів вкотре вразила бездоганна фігура зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді