Лайм

Леся Нікітюк показала, як виглядала у 18 років - накладні вії та "меліровка"

Дописувачі порівняли її з Брітні Спірс

Леся Нікітюк продовжує розбирати сімейні альбоми та ностальгувати за дитинством та юностю. Нещодавно телеведуча показала, як виглядала у 9 класі, а тепер поділилася знімком, на якому зображена у 18 років. Тоді вона була студенткою та експериментувала з різними б'юті-образами.

На архівному кадрі майбутня телезірка зображена з модною у той час стрижкою каскад, тонкими бровами та яскравим мейкапом. "Лесічці 18 рочків. Накладні вії, "меліровка" волосся, золота іконка на шиї - говорить про те, що людина вже отримувала стипендію. P.s. Золоту іконку мама подарувала, стипендії вистачало тільки на накладні вії, мівіну і рево", - написала Нікітюк.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Знімок зібрав понад 150 тисяч лайків та тисячі коментарів. Свій відгук залишила й українська реп-зірка alyona alyona. Виконавиця порівняла Лесю-студентку з Брітні Спірс. "Леся Брітньовна", - написала вона.

Фоловери підтримали Олену: "Я теж так подумала. Брітні Спірс", "Точно, схожа на Брітні Спірс", "Реально, дуже схожа", "Брітні Спірс у молодості", "Спочатку подумала Брітні на фото, але ні - Лесечка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого