Лайм

Настя Каменських показала фото у бікіні, які раніше соромилася виставляти

Як співачка виглядала до схуднення на 20 кг

Настя Каменських знаходиться у Мексиці, де знімає власне реаліті-шоу "Дівчата рулять". Зі спекотної країни співачка щедро ділиться з шанувальниками фотографіями у бікіні, і на цей раз зірка вирішила показати архівні кадри, які раніше ніхто не бачив.

Артистка зробила колаж зі знімків, на яких зображена до та після схуднення. NK зізналася, що раніше соромилася показувати фото, зроблені не в найвдаліший період її життя, однак тепер вона сміливо може розсекретити знімки, на яких була пишечкою.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Ви знаєте, я багато років соромилася виставляти ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Але ... реаліті так реаліті. Я завжди максимально відкрита з вами, і хоч я довго соромилася і переживала, і дуже часто не сприймала себе, зараз я прийшла до того що ми повинні ... ми просто зобов'язані любити себе. Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо. Головне - це прагнення і бажання ставати краще і сприймати саму себе. Ставати краще і йти до прийняття себе. Не для інших, не для коментарів, не для громадської думки. А виключно для самої себе. Я рада, що нарешті я прийшла до цього", - поділилася Каменських.

Співачка зазначила, що незважаючи на те, что вона скинула 20 кг, вона часто стикається з хейтом у соцмережах з приводу своєї фігури, але вона не сприймає його надто близько. Настя зізнається, що любить себе такою, яка вона є. "Моя ідеальність - у моїй неідеальної", - підкреслила зірка.

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Реаліті "Дівчата рулять" складається з 10 серій. У першому випуску можна побачити, як NK розповідає мамі та подругам, що вони летять до Мексики та реакцію Потапа на те, що його зіркова дружина їде без нього.
  • В одному з випусків співачка розповість про свій досвід позбавлення від панічних атак. Нещодавно Настя вперше зіткнулася з нападом важкої тривоги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші