Лайм

Аня з "Холостяка" пояснила, чому у мережі немає інформації про її шлюбі з Андрієм Богданом: у Вікіпедії не все вказано

Зі слів дівчини, вони розлучилися два роки тому

15 квітня на телеканалі СТБ вийшов новий випуск програми "Як вийти заміж". У студії експерти та учасниці "Холостяка" обговорили найгостріші моменти шоу, а Аня Богдан розставила всі крапки над "і" у стосунках з екс-главою Офісу президента Андрієм Богданом.

Прийшовши на проект, 28-річна турагентка заявила, що була заміжня за політиком. Вона стверджувала, що чоловік зробив їй пропозицію через три місяці спілкування і вона відповіла згодою. Однак сімейний союз був недовгим, і вже через півтора року вони розлучилися.

Анна Богдан Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Цікаво, що в біографії екс-чиновника йдеться тільки про одне розлучення, з якоюсь Ольгою, а про Анну немає ні слова. До того ж, в мережі немає жодної спільної фотографії колишнього подружжя. Тоді користувачі стали припускати, що учасниця "Холостяка" була не дружиною політика, а його коханкою. Інші писали, що Аня розбила сім'ю, а треті - звинувачували у брехні.

Дівчина не стала довго відмовчуватися і відповіла на всі питання. Аня розповіла, що вони з Андрієм познайомилися в одному з закладів, і на той момент він вже як три роки був розлучений з першою дружиною. З її боку симпатія виникла не відразу, але Богдан не здавався. Через три місяці знайомства пара зіграла весілля.

Андрій Богдан Фото: facebook.com/Андрей Богдан

Учасниця "Холостяка" зізнається, що Андрій Богдан був її першим коханням, і вона не думала, що все так швидко закінчиться, хоча ініціатором розриву була вона. Що стала причиною розлучення, Аня не уточнила, лише зізналася, що політик її сильно ревнував.

Анна також розповіла, що вони розлучилися у 2019 році, і що у Вікіпедії вказана неправильна інформація, і на місці Ольги повинна бути вона.

"Сподіваюся, що тепер у громадськості буде менше до мене запитань, претензій та презирства, - написала Аня в Instagram після виходу пост-шоу в ефір. - PS У Вікіпедії не все зазначено".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

  • Раніше Анна Богдан розповіла про коронавірус на шоу "Холостяк-11". Першим Covid-19 підхопив співробітник проекту, а потім захворіла і вона.
  • Під час самоізоляції Михайло Залівако влаштував учасниці сюрприз - онлайн-побачення. Холостяк приготував вечерю, а потім половину доставив кур'єром у номер Анни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)