Лайм

Дівчина з найдовшими волоссям в світі вперше за 12 років зробила коротку стрижку: фото

Індійська Рапунцель пожертвувала своє багатство Музею Голлівуду в США

18-річна Ніланші Патель, яка потрапила до Книги рекордів Гіннесса як підліток із найдовшими волоссям, попрощалася зі своїми локонами. Про це йдеться на сайті Guinness World Records.

Рапунцель з Індії утримувала світовий рекорд із 2018 року: у віці 16 років її волосся сягало 170,5 см. У липні 202-го, коли волосся дівчини виміряли в останній раз, його довжина становила 200 см.

Побачивши своє нове каре, Ніланші прийшла в захват. "Це приголомшливо! Я схожа на маленьку принцесу! - вигукнула вона, перш ніж пожертвувати 4,2 кг свого волосся Музею Голлівуду в Каліфорнії. - Я дуже рада, що моє волосся вирушить до США і буде надихати людей".

Юна індіанка розповіла, що не стриглася з 6 років через невдалий досвід. Тоді перукар зробив їй жахливу стрижку, і вона присягнулася більше не підпускати людей із ножицями до своєї голови.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні