Лайм

Чоловік замовив доставку яблук, але замість фруктів отримав новенький айфон

Британець виявився переможцем акції, про яку не підозрював

Британець Нік Джеймс був шокований, побачивши в сумці з продуктами новенький iPhone. Чоловік замовив доставку з місцевого супермаркету, не підозрюючи про щедру акцію рітейлера, пише Mirror.

Фото: twitter.com/TreedomTW1

Працівники супермаркету попросили 50-річного чоловіка пошукати в сумці сюрприз. Джеймс очікував побачити там великодні частування, але виявив iPhone SE. "Я думав, що сюрпризом стане пасхальне яйце або щось в цьому роді. Я був трохи шокований, якщо не сказати більше", - сказав щасливчик.

Фото: twitter.com/TreedomTW1

Виявилося, що Нік Джеймс став призером тижневої акції, в рамках якої супермаркет роздавав клієнтам безкоштовні iPhone, AirPods і пристрої Samsung. "Замовляєте яблука? Ви можете знайти там Apple iPhone SE! Вам потрібні пластини для прання? Замість них може приїхати новий планшет Samsung Galaxy Tab A7, а замість галушок ньоккі може виявитися Nokia", - говорилося в записці.

Радісною новиною Нік Джеймс поділився в Твіттері, розкривши подальшу долю "яблучного" смартфона: його він подарував синові.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

alyona alyona і Jerry Heil презентували ще одну версію пісні Teresa & Maria, яку підготували для Євробачення 2024 - відео