Лайм

Співачка Євгенія Власова вперше після важкої хвороби вийшла на сцену та заспівала на "Голосі країни"

Пауза артистки тривала майже 10 років

Популярна співачка початку 2000-х Євгенія Власова знову стала гостею на шоу "Голос країни-11", і цього разу не просто спостерігала за виступами учасників, а заспівала разом з ними.

На сцені проекту Власова виконала пісню "Я - жива річка" з Галиною Куришко, підопічною Олега Винника, і це перший повноцінний виступ артистки після важкої хвороби.

Євгенія Власова Фото: Instagram / @eygeniavlasova

"Євгенії Власової не було на сцені близько 10 років, - зазначила в ефірі учасниця вокального шоу. - І це велике щастя співати з нею на одній сцені".

У короткому коментарі Євгенія Власова також підтвердила цю інформацію і наголосила, що заспіває для великої аудиторії вперше за останні 10 років.

Раніше 42-річна артистка вже була гостею вокального шоу. У 10 випуску Власова спостерігала із залу за тим, як з її піснями "О тебе" і "Ветер надежды" виступала підопічна Monatik'а Вікторія Брехер. Виконання дівчини виявилося настільки емоційним та глибоким, що Власова не стримала сліз.

  • 18 квітня на шоу "Голос країни-11" відбувся півфінал, за підсумками якого в кожен зірковий тренер обрав лише одного підопічного, який побореться за перемогу на проекті.
  • Дивіться також на theLime, як Надя Дорофєєва презентувала на сцені вокального шоу свій свіжий трек zavisimost.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні