Лайм

Поліція Панами затримала кішку, яка носила наркотики у в'язницю: фото

В'язні часто використовують тварин для доставки наркотиків

Поліція Панами спіймала на гарячому пухнасту "контрабандистку". Кішка намагалася проникнути у в'язницю з пакетами наркотиків, прив'язаних до її тіла, пише NDTV.

Фото: twitter.com/ProtegeryServir

Хвостату порушницю перехопили біля в'язниці Нуева-Есперанса на північ від столиці країни. У пенітенціарній установі міститься близько 1700 ув'язнених, тому влада не змогла встановити, до кого саме прямувала кішка.

Тіло тварини обернули тканиною, в яку заховали пакети з "білим порошком і рослинною речовиною". За словами чиновників, це були кокаїн, крек і марихуана.

Фото: twitter.com/ProtegeryServir

Прокуратура почала розслідування за фактом використання тварин для контрабанди заборонених речовин у панамські в'язниці. Подільники зовні навантажують їх наркотиками, а ув'язнені заманюють до себе ласощами. Раніше влада ловила за цим заняттям навіть голубів.

Що стосується кішки-контрабандистки, покарання їй не загрожує: її доставили в притулок для домашніх тварин.

  • На Шрі-Ланці кіт, якого затримали за контрабанду наркотиків, втік із в'язниці. Поліція безсила і шукати втікача відмовляється.
  • В Індонезії ув'язнений втік з тюрьми за методом з фільму "Втеча з Шоушенка". Чоловік вибрався на свободу через каналізаційну трубу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

alyona alyona і Jerry Heil презентували ще одну версію пісні Teresa & Maria, яку підготували для Євробачення 2024 - відео

Вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, як готується до пологів за кордоном

Іванна Онуфрійчук обрала пологовий, де буде народжувати у Швейцарії, а також розповіла про плани щодо партнерських пологів з чоловіком