Лайм

Кіт, затриманий за контрабанду наркотиків, втік з в'язниці на Шрі-Ланці

Поліція безсила і шукати втікача відмовляється

Поліція Шрі-Ланки втратила важливого свідка, який міг вивести їх на торговців наркотиками. Про комічний інцидент за участю кота розповіло видання Daily Beast.

Поліцейські міста Коломбо знайшли кота, до нашийника якого був прив'язаний пакет з двома грамами героїну, двома SIM-картами і картою пам'яті. Слідство вирішило, що тварину навчили ті ж торговці, які за допомогою орла переправляли наркотики в передмісті столиці Шрі-Ланки. Сподіваючись, що кіт приведе їх до підозрюваних, поліцейські тримали його в слідчому ізоляторі, але тварина вийшла з камери і втекла з в'язниці через паркан, коли охоронці прийшли її годувати. Місцеві ЗМІ повідомили, що поліція не шукає кота після втечі.

Новина про хвостатого втікача розвеселила користувачів соцмереж. "Більше не почуваюся в безпеці з такими жахливими злочинцями, які розгулюють на свободі", - жартують вони.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою