Лайм

Жінка, одержима принцом Ендрю, прикинулася його нареченою і налякала охорону

Незнайомка потрапила в офіційну резиденцію сина Єлизавети II

Охоронці принца Ендрю помилково пустили на територію його резиденції незнайому жінку. Спантеличені гламурним виглядом гості, співробітники служби безпеки навіть заплатили за її таксі, пише The Sun.

Фото: Getty Images

Жінка під'їхала на кебі до воріт Королівської ложі у Великому Віндзорському парку і заявила, що у неї запланований обід з принцом Ендрю. Потім вона 20 хвилин гуляла по саду і увійшла в будинок, де в той момент перебував другий син королеви Єлизавети. Незнайомка запитала у співробітника, де знаходиться Ендрю. Вона назвала себе Ірен Віндзор і заявила, що "живе з принцом і збирається вийти за нього заміж". Шокована охорона усвідомила помилку і викликала поліцію.

У сумочці жінки знайшли карту Королівської ложі та інших резиденцій королівської родини. Зловмисницю заарештували за підозрою в крадіжці зі зломом, але джерело повідомило, що вона потрапила під дію Закону про психічне здоров'я.

Приватна охорона Королівської ложі була налякана інцидентом, адже незнайомка змогла пройти через парадні ворота без будь-яких документів. "Це розглядається як серйозне порушення безпеки", - повідомив виданню інсайдер.

Принц Ендрю і його колишня дружина Сара Фергюсон жили в Королівській ложі з 2004 року. До цього там проживала королева-мати Єлизавета Боуз-Лайон до своєї смерті в 2002 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії