Лайм

Машину принца Гаррі помітили у США - схоже, він покинув Британію за день до ювілею королеви

Герцог Сассекський поїхав через кілька днів після похорону дідуся

Принц Гаррі повернувся у США до вагітної дружини Меган Маркл та сина Арчі, не дочекавшись дня народження Єлизавети II, якій 21 квітня виповнилося 95 років. Папарацці помітили машину онука королеви на виїзді з приватного терміналу аеропорту Лос-Анджелеса, а потім - біля його особняка у Монтесіто.

Як пише Daily Mail, герцог Сассекській покинув Британію 20 квітня, за день до ювілею своєї бабусі і через кілька днів після похорону дідуся, принца Філіпа.

Принц Гаррі Фото: Getty Images

Видання зазначає, що Гаррі поїхав додому через розлад з батьком Чарльзом та старшим братом Вільямом: вони все ще не можуть повністю врегулювати конфлікт, викликаний рішенням молодшого онука королеви перебратися у США та виходом відвертого інтерв'ю Опрі Уїнфрі, затьмареного репутацію королівської родини.

Після похорону герцога Единбурзького 17 квітня Гаррі та Вільям разом з батьком пішли для особистої розмови, в ході якої зробили "маленькі кроки" до примирення. Кажуть, що ініціатором стала Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська.

Цього року Єлизавета II не святкує свій день народження. Через жалобу по принцу Філіпу вона відмовилася від традиційних святкових заходів. Цей день королева проведе у Віндзорському замку у колі своїх найближчих помічників. Ні старший син принц Чарльз, ні старший онук принц Вільям не планують відвідувати сьогодні Єлизавету.

  • Єлизавета II пережила ще одне горе - королева втратила давнього друга у день похорону її чоловіка принца Філіпа. 86-річний сер Майкл Освальд займав посаду менеджера королівських стаєнь 28 років.
  • Похорон герцога Единбурзького, які відбувся 17 квітня на території замку Віндзорів, дивилися 13,6 млн британців. Раніше такою цифрою глядачів біля телеекранів могли похвалитися лише принц Гаррі та Меган Маркл, чиє весілля було резонансною подією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля