Лайм

Молодий вид мами Олі Полякової здивував фанатів, і вони знову сперечаються про справжній вік співачки

Зірка показала сімейне фото на відпочинку

Оля Полякова вирушила на відпочинок в жарку країну, де орендувала триповерхову віллу з виходом до басейну. Співачка показала в Instagram знімок з родиною, яка склала їй компанію.

"Я ніколи не відпочивала в дівочій компанії, ні з подругами, ні навіть з друзями, тільки з сім'єю. Я була так завантажена роботою, що відпочинок з сім'єю для мене був єдиним шансом провести з ними час. Цей відпочинок теж з родиною, але замість чоловіка мама, яку я не бачила майже рік через локодаун, - написала Полякова. - Яке щастя що ми разом, це так по-новому, по-дівочому, розмови про дівоче, розваги дівочі, все дівоче, я в якомусь кайфі від новизни і усвідомлення".

Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Фанати зірки звернули увагу на молодий вигляд її мами Світлани.

"Оля, скільки років мамі? Вона виглядає на 45, не більше", - пишуть в коментарях. - "Мама просто вогонь, дуже красива і так молодо виглядає". "Все як сестри, а не три покоління".

Виконавиця пожартувала, що її мамі і є 45, але раніше в інтерв'ю вона говорила, що Світлана Іванівна Полякова - ровесниця Мадонни, а значить їй уже 62-63 роки.

У коментарях прихильники також обговорюють вік самої Полякової. Співачка стверджує, що їй 37 років, але в Вікіпедії зазначено, що вона народилася у 1979 році. Також вона проговорилася, що мама народила її в 21 рік, із чого виходить, що насправді українській зірці 42.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії на тлі боротьби з раком - подруга принцеси Уельської розповіла про її стан

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA розповіла, чи готова до дітей зі своїм чоловіком, який живе в Ізраїлі - зірка озвучила плани на майбутнє