Лайм

Учасник "Голосу країни" розповів про кримінальне минуле і наркозалежність

Життя Саші Таба повернулося в здорове русло завдяки музиці

Учасник 11 сезону шоу "Голос країни" Саша Таб, який покинув команду Дмитра Монатіка в першому прямому ефірі, розповів програмі "ЖВЛ", як наркотики ледь не зруйнували його життя і музичну кар'єру.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official/

У фронтмена групи "Сальто назад", яка увійшла до фіналу нацвідбору на "Євробачення-2017" з хітом "О Мамо", в дитинстві проявився синдром дефіциту уваги і гіперактивності. Розсіяний хлопчик швидко втратив інтерес до навчання і занять у хорі, а в підлітковому віці почав вживати наркотики.

"Хапав, ковтав, колов, спробував всі способи отримання кайфу. Перше передозування трапилося класі в 10, - розповів співак. - Сам займався розбоєм. Бив людей, забирав гроші".

Повернутися до нормального життя Олександру допомогла музика: в 19 років він подружився з Іваном Клименком і став фронтменом "Сальто Назад". У 2017 році, коли колектив поступився О'Torvald в фіналі нацвідбору на "Євробачення", Саша Таб гостро сприйняв поразку.

"Коли нас "злили" у фіналі, у мене були панічні атаки. Думки в голові були тільки про те, що це був останній наш шанс, і більше не буде ніякого життя", - зізнався він.

Музикант перестав ходити на репетиції, почав зловживати алкоголем і повернувся до наркотиків. Група "Сальто назад" припинила існування, а її засновник Іван Клименко став продюсером реп-виконавиці alyona alyona і групи Kalush.

Саші вдалося повернутися до тверезого життя завдяки народженню дочки. З тих пір він почав сольну кар'єру, взяв участь в шоу "Голос країни-11" і випустив перший альбом ReFresh.

  • Раніше співачка Євгенія Власова розповіла, чи повернеться в шоу-бізнес після виступу на "Голос країни". Співачка поставила кар'єру на паузу майже 10 років тому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита