Лайм

DZIDZIO розлучається з дружиною після 20 років стосунків: що стало причиною і яким був їхній шлюб

Михайло Хома і Ярослава Притула розлучилися 9 місяців тому

Співак Михайло Хома (DZIDZIO), чиї розбіжності з дружиною Ярославою (SLAVIA) давно обговорювалися в мережі, підтвердив чутки про розлучення. У програмі "Світьске життя" 37-річний артист сказав, що вони вже 9 місяців не живуть разом.

Фото: instagram.com/slavia_official / instagram.com/dzidzio/

"Ми домовилися розлучитися, давно вже. Ми це прийняли тверезо, розумно. Вирішили, що так буде краще, - сказав Хома. - Під час карантину я зрозумів, що потрібно жити в добрі, не ображати одне одного. Іноді, щоб це сталося, потрібно просто відпустити одне одного".

Михайло не став заглиблюватися в подробиці розриву, але підкреслив, що вони з Ярославою зустрілися дітьми і не знали, як побудувати міцні стосунки. "Потрібно було подорослішати, щоб зрозуміти. Іноді треба визнати, що щось не так. Життя не скінчилося, треба відпустити одне одного і подякувати", - сказав DZIDZIO.

Михайло Хома і Ярослава Притула познайомилися після закінчення школи в музичному училищі. На початку стосунків пара намагалася побудувати "рай в курені", але створити ідеальну родину не виходило через постійну зайнятість. Михайло і Ярослава виступали на весіллях і святах в кавер-групі "Друзі" протягом 9 років. Потім Михайло створив групу DZIDZIO, її помітив Кузьма Скрябін, і кар'єра виконавця пішла вгору.

Фото: YouTube

В інтерв'ю YouTube-проекту "Без комплексов" Ярослава Притула зізналася, що всі проблеми в їхній родині почалися з успіхом DZIDZIO, адже він не збирався допомагати дружині розвивати кар'єру. Михайло вирішив приховувати від публіки існування Ярослави і припиняв її спроби заявити про себе в українському шоу-бізнесі. Дівчина приходила на "Х-фактор", але свідомо залишила шоу на етапі тренувального табору. Вона стверджує, що чоловік не хотів бачити її артисткою і заважав творчому просуванню.

У 2020 році співачка під псевдонімом SLAVIA голосно заявила про себе провокаційною піснею "Я тобі не мамка", в тексті якої публіка побачила явні закиди чоловікові. Артист негативно сприйняв творчий хід, і після цього в ЗМІ пара неодноразово висловлювала одне одному завуальовані і прямі претензії. В одному інтерв'ю Дзідзьо підтвердив, що не збирається допомагати Ярославі в кар'єрі.

Фото: instagram.com/slavia_official/

"Ніхто нікого не розкручує, хтось може на шляху допомогти. Це міфи. Люди створюють себе самі. Якщо вони хочуть далеко дійти, вони повинні розуміти, що це відповідальність і багато роботи. Просто так нічого не буде", - говорив він в програмі ЖВЛ.

За день до виходу програми "Світське життя", в якій Хома розповів про розлучення, Ярослава в Instagram розповіла про особливості українського шоу-бізу, в яких знову читався натяк на чоловіка.

"Особливістю українського шоу-бізнесу є наш менталітет. Таке враження, що наші артисти постійно змагаються між собою, - написала SLAVIA. - Багато хто вважає, що є якесь умовне перше місце в музиці, і якщо хтось зайняв це місце, то ти точно вже програв. Тому люди не хочуть ділитися знаннями, приховують інформацію, бережуть свої секрети для того, щоб залишатися на плаву. Той, хто зайняв своє місце, не хоче ділитися нічим, щоб, не дай Бог, нічого не втратити. Це психологія "жебраків". Коли психологію "жебраків" змінить психологія "достатку", тоді з'явиться не суперництво, а співробітництво, і український шоу-бізнес взагалі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента